torstai 2. toukokuuta 2013

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: pelillisyyttä ja teknologiaa!


Teemana 3D ja pelit - tulevaisuutta ja oppimisen näkökulmaa! Mobiilikesäkoulussa tässä tapauksessa käytännön harjoitusten pariin eri tehtäväpisteille sinua johdattelee asiantuntevasti Pasi Mattila CIEltä ja SILC-hankkeesta.


Voit suorittaa mittauksia erilaisia sensoreita hyödyntäen IlonaIT:n Risto Korhosen kanssa siirtäen tuloksia mobiililla hyödynnettäväksi sekä uppoutua 3D-tulostuksen saloihin ja tulevaisuuden visioihin CORD-hankkeen Jari Viitalan johdolla. Hannu Äystön avustuksella pääset tekemään omia mobiilikarttoja ja tutustumaan Lepaan älypuiston ideaan. Mukana on myös Anette Rattfelt LaternaVoxilta. Oman paikkatietoon sidotun opetuspelin luomiseen sinua ohjaa Mauri Laakso. Antti Ilomäki Adminotechilta on myös mukana johdatellen syvemmälle 3D-maailmoihin ja virtuaaliympäristöihin oppimisessa.

Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 13.5. mennessä.
Hinta: 195 Eur/2 pv+majoitus, 120 Eur/1 pv

Tervetuloa!

Mobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu
Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti