perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: mobiilipedagogiikkaa ja monimediaista sisällöntuottamista!


Teemana mobiilipedagogiikka ja menetelmänä käytännön harjoitukset tästä näkökulmasta katsottuna - no tottakai! Tätä tarjoaa Mobiilikesäkoulun pedagogiikkaretki AOKKn opeopettaja Anne-Maria Korhosen asiantuntevalla johdolla.

Retkellä voit perehtyä mm. oppimisen muutokseen ja luoda mobiiliportfoliota mPeda-asiantuntija Pasi Silanderin johdatuksessa, toteuttaa mobiilitentin Sari Suomalaisen opastuksessa tai perehtyä mobiileihin käsitekarttoihin Briitta Hiitolan vetämänä. Tästä matkasi jatkuu tuottamaan monimediasia videoita, innoittavia sarjakuvia ja mobiilitarinoita oppimistehtävinä, joihin sinua johdattelevat Pete Stockley, Terhi Thuneberg ja moniosaaja Anne Rongas. Vielä kun opit yhteisöllisyyden salat Googlen Ari Lampelan avustuksella ja erilaisten monimediasten muistiinpanojen ja muokattujen kuvien tekemisen Jaana Nuuttilan asiantuntevassa opastuksessa, olet valmis toteuttamaan omat mobiiliopintojaksosi!

Älä jää yksin - Mobiilikesäkoulussa opitaan yhdessä, hyvässä ja asiantuntevassa hengessä ja kahden päivän jälkeen mobiilireppusi on täynnä uusia ideoita. Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 13.5. mennessä.
Hinta: 195 Eur/2 pv+majoitus, 120 Eur/1 pv

Tervetuloa!


Lisätietoja: www.mobiilikesakoulu.comMobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu
Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti