maanantai 6. toukokuuta 2013

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: johtamisen näkökulmaa ja mobiilielämyksiä!


mJohtamisen retkellä pohditaan miten organisaatiossa otetaan mobiilit haltuun ja kuinka opettajat saadaan samalle viivalle! Keskustelua vetävät yritysmaailman pyörteistä oppimista ja opetusta kehittämään siirtyneet hamkilainen Mobiilisti-hankkeen projektipäällikkö Johanna Salmia sekä eOppimiskeskuksen projektipäällikkö Piia Liikka.

Antti Syväsen (Tampereen yliopisto) johdolla tutustutaan mobiilitilojen suunnitteluun ja käytetään luovuutta oppimisympäristöjen mahdollisuuksien ideoinnissa. Mobiililaitteisiin ja kustannuksiin perehdytään Marko Rantasen kanssa.  Mobiilien käyttöönotto organisaatiossa hahmottuu Esko Liuksen pelillisen posterin avulla. Lisäksi voit esimerkiksi tehdä havaintoja ympäristöstäsi tallentaen kulkemaasi reittiä ja liittäen havainnot reitille kuin myös tunnistaa matkan varrella erilaisia kasveja nauttien samalla luonnosta.

Pia Rupponen, Lotta Linko ja Hanna-Kaisa Sulonen perehdyttävät reaaliaikaiseen julkaisemiseen eri viestintäkanavia hyödyntäen, organisaatioiden markkinoinnin mahdollisuuksiin sekä oman verkkoidentiteetin rakentamiseen. Lisäksi matkalla avautuvat mobiilikokousten ja pikaviestinnän salat. Ja loput pähkinät ratkotaan Matkatoimisto Somessa Pauliina Mäkelän kokemuksella!
Organisaation viestintäkanavat
Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma

Hinta: 195 Eur/2 pv+majoitus, 120 Eur/1 pv

Ilmoittaudu mukaan 13.5. mennessä osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut

Tervetuloa!

Mobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu

Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti