keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: tekemistä, tuottamista, siinä ohessa kokemuksia, ideointia ja verkottumista!


Valitset teemaksi sitten elämykset, sisällöntuotannon tai teknologian, saat kokenutta väkeä johdattamaan itsesi mobiilioppimisen pariin. Elämysretkellä ItsLearningin Marko Mäkilän ja Hamin luonnossa viihtyvän Jouko Lindroosin yhteistoiminta antaa uutta näkökulmaa oppimiseen. Teknologiassa ja sisällöntuotannossa johdattajina ovat pitkän linjan opettajat Rauno Laine ja Annika Michelson. Ja kaikki toiminta tapahtuu pisteillä käytännön harjoitusten kautta!

Pedagogiikan perusteita opit Pasi Silanderin johdolla ja perehdyt samalla oppimisblogin teettämiseen ja tuottamiseen. Menna Rantala ohjaa sinut mobiilinäyttöjen pariin. Riitta Lehtinen avaa valokuvan voimaa ja kuvien käyttämistä itsensä kehittämisessä ja ilmaisussa. Mobiilianimaatiot oppimisessa avautuvat sujuvasti Pauliina Venhon ohjauksessa. Ulla-Maija Knuutin kanssa pääset tallentamaan ympäristön havaintoja reittikartalle. Voit tutustua virtuaalipuimuriin ja sen oppimiskäyttöön sekä AduSalin Mikko Liukkosen johdolla tehdä lisätyn todellisuuden sovelluksia. Ja lopuksi voit vielä opetella muokkaamaan valokuvia ja tuottamaan monimediaisia muistiinpanoja sekä helppoja markkinointi- tai koostevideoita.

Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 13.5. mennessä.
Hinta: 195 Eur/2 pv+majoitus, 120 Eur/1 pv

Tervetuloa!


Lisätietoja: www.mobiilikesakoulu.com
Mobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu
Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti