torstai 18. huhtikuuta 2013

Ota uusimmat mobiiliopit haltuun!


Haluatko oppia hyödyntämään Mobiilisti-hankkeessa tuotettuja mobiilipedagogisia malleja (http://bit.ly/mpedamallit), luomaan mobiilitentin tai uppoutua oppimisblogin saloihin? Voisitko hyödyntää mobiilikarttoja, -reittejä ja -tunnistusta opetuksessa? Saisitko itse luoduista mobiilipeleistä ja lisätystä todellisuudesta uutta virtaa opetukseen? Tai voisitko teettää oppimistehtäviä kirjallisten dokumenttien sijaan mobiilitarinoina, -animaatioina tai monimediaisina videoina?

Opettaja, kouluttaja tai kehittäjä, esimiestehtävissä toimiva tai opiskelijoita ohjaava: olethan mukana itsekin kehityksen kärjessä!
Mobiilikesäkoulu HAMKin Mustialan yksikössä Tammelan kunnassa 22-23.5.2012 auttaa sinua ottamaan hyödyt irti mobiileista! Tänä vuonna voit osallistua tähän mobiilioppimisen koulutustapahtumaan usean eri teeman kautta. On näkökulmasi sitten pedagogiikka, teknologia, sisällöntuotanto tai johtaminen, 3D ja pelit tai vaikkapa Elämykset, saat varmasti uutta potkua työhösi Mobiilikesäkoulun kautta. Kesäkoulussa liikutaan ryhmissä hajautuen eri tehtäväpisteille, joissa opitaan käytännössä mobiilien hyödyntämisen menetelmät, jotka voi heti ottaa käyttöön. Voit jo nyt testata leikkimielisesti, mitkä teemat soveltuisivat sinulle parhaiten: http://bit.ly/teemaretkikysely

Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivine aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma

Mukana Mobiilikesäkoulua toteuttamassa tänä vuonna ovat mm. Mobiilisti- ja SILC-hankkeet, ItsLearning, IlonaIT, Google, Pasi Silander, Anne Rongas ja Pauliina Mäkelä.

Ilmoittaudu sinäkin mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 13.5. mennessä.
Tervetuloa!Mobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu


Outi Vahtila, 0500-121261,
outi.vahtila(at)hamk.fi
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi


1 kommentti:

  1. Vastasin sivun teemaretkikyselyyn liian kiinnostuneesti kun kaatui koko kysely :)

    VastaaPoista