torstai 18. huhtikuuta 2013

Mobiilisti-kuulumisia ITKsta


Mobiilisti -hanke oli mukana näkyvästi ITK2013 -konferenssissa Hämeenlinnassa 10.-12.4.2013.

Teemaseminaarissa ‘Mobiili houkuttaa oppimaan - peli-iloa työhön’ käytiin läpi niin Mobiilisti-hanketta ja tuloksia kuin pari konkreettista esimerkkiä siitä, miten mobiileita on hyödynnetty opetuksessa. Sari Suomalainen HAMKista kertoi mobiilien hyödyntämisestä kasviopetuksessa ja siihen liittyvästä mobiilitentistä. Kaisa Jussila Omniasta avasi mobiilien käyttöä matkailuvirkailijoiden koulutuksessa. Koko esityksen voit katsoa SlideSharesta.

Mobiilistin Toripaikalla oli vauhtia ja vipinää. Keskusteluja käytiin niin hankkeesta, Mobiilikesäkoulusta kuin konkreetiisista kokemuksista ja ideoista.

Haluamme kiittää kaikkia kuulijoita ja kävijöitä!


Seuraa myös Mobiilioppaan 2.0 -version kehittymistä osoitteessa https://sites.google.com/site/mobiilillaluonnollisesti/ Sieltä löydät kättä pidempää opetuksen tueksi.

Konkreettista käytännön oppia saat Mobiilikesäkoulussa 22.-23.5.2013. Mukana Mobiilisti-hanke toimijoineen ja opettajineen niin organisoimassa kuin toimintapisteillä vetämässä käytännön harjoituksia. Luvassa myös Mobiilisti-hankkeen tuotosnäyttely!

Mobiilistin löydät lisäksi Facebookista (Mobiilisti), Twitteristä (Mobiilistihanke) ja nettisivuiltamme: www.mobiilisti.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti