tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: Pelejä, paikkatietoa ja teknologiaa!

Mobiilipedagogiikka jo hallussa - ota seuraava askel kohti uusia teknologioita ja pelillistä oppimista!
Lähde: Aamulehti
Teknologiakeitaalla pääset toimimaan robottien ohjaamana Saskyn Katja Helanderin avulla sekä ihmettelemään 3D-printtausta, erilaisia laitteita sekä puettava teknologiaa, joiden saloihin sinua opastavat Marko Rantanen ja Jaakko Vasko HAMKista sekä Pete Stockley Omniasta. Sensoreita voi käyttää monenlaiseen mittaamisen ja SomePöytä koostaa yhteen kaikki keskeiset somekanavat. Nämä otat haltuun Tiedeluokka-hankkeen Terhi Häyrisen ja Ari Shemeikan, IlonaIT:n Risto Korhosen sekä Antti Syväsen taitavassa ohjauksessa.
Lähde: ITK (kuvaaja: Johanna Salmia)
Pelillisyys on oppimisessa in. Ota haltuun erilaisia pelialustoja ja -mekaniikkoja sekä rakenna omia oppimispelejä. Pelien saloihin sinua johdattavat Mauri Laakso, iClass Finland Education Networkin Jukka Sormunen, Lentävän Liitutaulun Riku Alkio, Valopin Jarmo Tanskanen sekä HAMK Mustialan opiskelijaosuuskuntien näppärät nuoret. Erilaisiin havainnointi- ja maaston mittausvälineisiin saat opastusta HAMKilaisten Ulla-Maija Knuutin ja Esa Linetolan sekä osuuskunnan opiskelijoiden hellässä huomassa.
Mobiilikesäkoulussa opitaan yhdessä, hyvässä ja asiantuntevassa hengessä ja kahden päivän jälkeen mobiilireppusi on täynnä uusia ideoita. Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 12.5. mennessä.
Mobiilikesäkoulu järjestetään 21.-22.5.2014 Tammelan Mustialassa.
Hinta: 195 e/2pv + majoitus, 120 e/1pv
Mobiilikesäkoulun 2014 järjestävät HAMK, Mobiilisti-hanke ja SILC-hanke
Twitter: @mkesakoulu
Facebook: Mobiilisti, Mobiilikesäkoulu


Tervetuloa!
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi
Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti