keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tätä opit Mobiilikesäkoulussa: mobiilipedagogiikkaa ja luokkahuoneen haltuunottoa!

Mobiilipedagogiikan ja luokan haltuunotto ja menetelmänä käytännön harjoitukset tästä näkökulmasta katsottuna - tästä liikkeelle!
Pedagogiikkakeitaalla luvassa on oppimisaihioiden tuottamista mPeda-kärjen Pasi Silanderin johdatuksella. Mobiiliportfoliohin perehdytään AOKKn Anne-Maria Korhosen ja Tarjaleena Tuukkasen hellässä huomassa. Voit myös ottaa haltuun oppimisblogit ja mobiiliohjauksen, joihin sinua opastavat Hamilaiset Menna Rantala, Riitta Lehtinen ja Omnian Kaisa Jussila.
Matka jatkuu Luokkahuoneeseen, jossa otat haltuun Samsungin Digiluokan Markus Saviaron johdolla ja päästät luovuutesi valloilleen videotarinoissa ja eJulkaisuissa, joihin sinua johdattavat Pauliina Venho Omniasta, Anne Rongas eOppimiskeskuksesta ja Päivi Hollanti HAMKista. Opit tuottamaan yhteisöllisesti eri alustoille ja luomaan oppimiskokonaisuuksia eneregisen naisporukan johdatuksessa. Mukana siis HAMKilaiset Jaana Nuuttila, Terhi Thuneberg, Lotta Linko, Pia Rupponen ja Hanna-Kaisa Sulonen. Ja jos jokin jäi vielä askarruttamaan mobiileissa ja eri sovellusten hyödyntämisessä, voit aina kääntyä aina innoittavan Kindan Pauliina Mäkelän puoleen!


Mobiilikesäkoulussa opitaan yhdessä, hyvässä ja asiantuntevassa hengessä ja kahden päivän jälkeen mobiilireppusi on täynnä uusia ideoita. Tutustu tarkemmin eri pisteiden sisältöihin ja kesäkoulupäivien aikatauluihin täällä: http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen-maksut 12.5. mennessä.
Mobiilikesäkoulu järjestetään 21.-22.5.2014 Tammelan Mustialassa.
Hinta: 195 e/2pv + majoitus, 120 e/1pv
Mobiilikesäkoulun 2014 järjestävät HAMK, Mobiilisti-hanke ja SILC-hanke
Twitter: @mkesakoulu
Facebook: Mobiilisti, Mobiilikesäkoulu


Tervetuloa!
Johanna Salmia, 050-5749555, johanna.salmia(at)hamk.fi
Outi Vahtila, 0500-121261, outi.vahtila(at)hamk.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti