sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Mobiilisti vahvasti esillä Mobiilikesäkoulussa

Mobiilisti -hankkeessa on syksyn ja kevään aikana tehty kovasti pilotteja testaten mobiilioppimista ihan käytännössä. Oppia on haettu ja jaettu myös erilaisten koulutusten ja workshoppien kautta.

21.-22.5. HAMKin Mustialan yksikössä pidettyssä Mobiilikesäkoulussa Mobiilisti-hanke oli hyvin vahvasti mukana jakamassa kokemuksiaan. Mobiilit ja ubiikit -keitaalla Mobiilistilla oli oma polkunsa, jossa pystyi seuraamaan HAMKin tiimien ja Omnian tuotoksia ja tuloksia. Keitaalla esiteltiin mm. mobiilioppimisen toteuttamisen sykliä, mobiilien käyttökokemuksia näyttötutkinnoissa sekä mobiilitenttiä luontoympäristössä. Mobiilistin esittelykalvot pyörivät myös keitaalla kahden päivän ajan.
Lisäksi Ammattialan ohjelmissa Mobiili sisällöntuotanto -keitaalla pääsi kokeilemaan mm. maatalouteen ja metsätalouteen liittyvä mobiilisovelluksia MobiWisua ja EasyGota sekä ideoimaan mobiiliuden hyödyntämistä puistoissa. Samaisella keitaalla oli toisena päivänä Johtajuus -teeman alla tarjolla Mobiilistin kautta tietoa mobiililaitteista, käyttöjärjestelmistä ja kustannuksista yleensä.

Mobiilikesäkoulun Mobiilipolku - MobileTrack 2012 -sivuilta voi käydä kurkkimassa videoita ja kuvia kesäkoulun eri tilanteista.

Syksyllä Mobiilisti -hankkeessa jatketaan mm. tuotteistamisen, mobiilipedagogiikan ja älypuistojen merkeissä workshopeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti