perjantai 24. lokakuuta 2014

Tiedote: Mobiilioppimisen verkoston jatko ja Mobiilikesäkoulu 2015

Mobiilisti-hanke on päättymässä vuoden 2014 lopussa. Hankkeen kautta on koordinoitu Mobiilioppimisen verkostoa sekä oltu keskeisinä toimijoina järjestämässä kahta viimeistä Mobiilikesäkoulua (2013 ja 2014).

Mobiilioppimisen verkosto

Mobiilioppimisen verkosto on ollut mainio kohtaamispaikka mobiilioppimisen merkeissä eri oppilaitoksille ja yrityksille. Yhteistyö on poikinut mielenkiintoisia kokeiluja ja kokemuksia sekä vierailuja. Verkoston toimintaa tullaan jatkamaan ja se tullaan mahdollisesti organisoimaan Suomen eOppimiskeskus ry:n yhteyteen. Tätä asiaa käsitellään tarkemmin yhtenä aiheena seuraavassa tapaamisessa Hämeenlinnassa tiistaina 3.2.2015.

Mobiilikesäkoulu

Mobiilikesäkoulun osalta pidetään välivuosi vuonna 2015. HAMK Mustiala viettää 175-vuotisjuhlavuotta ensi vuonna. Runsaasti järjestelyresursseja vaativa juhla ajoittuu läheiseen ajankohtaan Mobiilikesäkoulun ajan kanssa. Mobiilikesäkoulujärjestelyissä mukana olleet HAMKin henkilöstön edustajat ovat mukana 175-vuotisjuhlan järjestelyissä tämän vieden heidän resurssinsa.
Lisäksi hankkeet ovat välivaiheessa. Suuri osa hankkeita on päättymässä ja uusia vasta haussa. Kun uudet hankkeet pääsevät käyntiin, on varmasti luvassa monta uutta, innovatiivista kehittämisen tulosta ja kokemusta, joita voidaan tuoda seuraavassa Mobiilikesäkoulussa esiin.Mobiilioppimisen verkoston ja Mobiilikesäkoulun puolesta

Johanna Salmia
Kehittämispäällikkö, HAMK & Biotalouden KT
Projektipäällikkö/Mobiilisti-hanke
johanna.salmia@hamk.fi


Mobiilioppimisen verkosto: https://sites.google.com/site/mobiilioppiminen/ (Ryhmä LinkedInissä: http://www.linkedin.com/groups/Mobiilioppimisen-verkosto-4648618?home=&gid=4648618&trk=anet_ug_hm)
Mobiilikesäkoulu: http://www.mobiilikesakoulu.com/
Mobiilistin tuottama Mobiiliopas: https://sites.google.com/site/mobiilillaluonnollisesti/
Mobiilistin blogi: http://mobiilisti.blogspot.fi/
Mobiilisti Facebookissa: https://www.facebook.com/Mobiilisti
Mobiilikesäkoulu Facebookissa: https://www.facebook.com/mobiilikesakoulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti