perjantai 7. syyskuuta 2012

Mobiilikoulutuspalveluita - tuotteistamisworkshopin satoa


Mobiilioppiminen ja sen käyttöönotto oppilaitoksessa ovat asioita, joita pohtii monikin organisaatio tällä hetkellä. Mobiilisti-hankkeessa pureuduttiin tähän aiheeseen syyskuun alun tuotteistamisworkshopissa.

Tuotteistaminen lähtee aina organisaation strategiasta ja tarpeista osallistaen vahvasti henkilöstön ja asiakkaat. Palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan toiveita ja samalla voidaan tarjota osaamista ja kokemuksia, joita asiakas ei ehkä tiedä edes tarvitsevansa.

Mobiilioppimisen käynnistämiseen liittyy paljon asioita lähtien johdon ja henkilöstön sitouttamisesta oppimisprosessien suunnitteluun sekä laite- ja sovellusvalintoihin ja kaikkeen muuhun tarpeelliseen. Tässä Mobiilistilaiset astuvat kuvaan voiden tarjota oppia perusteista käytännön harjoituksiin ja mobiiliopintojaksojen suunnitteluun. Kokonaisuutta voidaan rakentaa kuin Lego-palikoista kooten sopiva paketti itse kunkin tarpeisiin.


...kuin draamaa
Luovassa osuudessa kokeiltiin niin mobiilipoppletteja...

1 kommentti:

  1. Oppimisympäristöt mobiilikäyttöisiksi. Itse haluaisin luoda koulutuksia, jossa teorian painopiste oli verkkossa ja vieläpä mobiilipäätteellä luettavissa ja käytäntöön jäisi enemmän aikaa.

    VastaaPoista