perjantai 6. toukokuuta 2011

Mobiilius on tulevaisuutta, etsimme opettajia ja muuta henkilökuntaa mukaan kehittämään ja kehittymään

Maailma on muutumassa yhä enemmän siihen suuntaan, että kaikkea ei tehdä kasvotusten samasta paikasta käsin vaan olemme yhteyksissä verkon ja erilaisten yhteisen tekemisen mahdollistavien sovellusten ja mobiililaitteiden kautta. Puhutaan mm. pilvipalveluista. Myös oppilaitosmaailman on pysyttävä tässä muutoksessa mukana ja ainakin me haluamme olla tämän kehityksen kärjessä!

Mobiilistin esittelykierros HAMKissa on lähtenyt hyvin käytiin. Olemme esitelleet hanketta Hyvinkään ja Forssan toimipisteissä. Seuraavaksi ovat vuorossa ainakin Lepaa, Evo ja Mustiala sekä Hami ja AOKK.

Toivomme innokkaita osallistujia sekä opetushenkilökunnasta että muista tehtävistä eri rooleihin, mm. kehittämään mobiileja moduleja ja kurssitoteutuksia, testaamaan laitteita, tekemään näyttöjen kehitystyötä ja vaikkapa arvioimaan toteutuksia.

Valttejamme ovat avoimuus ja yhteistyö: mitään ei tarvitse tehdä yksin ja kaikki hyödyllinen tieto jaetaan eteenpäin. Mobiilistin hedelmistä pääsevät siis nauttimaan kaikki halukkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti