perjantai 3. elokuuta 2012

DROPitTOme-palvelu - kätevä tapa ladata tiedostoja

DROPitTOme-palvelulla voidaan ladata Dropbox-tilille tiedostoja ilman, että lataaja tarvitsee omaa Dropbox-tiliä. Tämä palvelu on kätevä vaikkapa silloin, kun opiskelijoiden pitää palauttaa opettajalle oppimistehtävä-tiedostoja. Tällöin opiskelijat eivät tarvitse omaa Dropbox-tiliä ja lisäksi kaikki tiedostot tulevat samalle, opettajan omalle tilille, eikä niitä tarvitse poimia monelta tililtä ja monesta paikasta.
Homma toimii niin, että rekisteröidytään DROPitTOme:hen, http://dropitto.me/, Rekisteröitymisen yhteydessä saadaan oman postilaatikon osoite.Tämän jälkeen linkitetään DROPitTOme-postilaatikko omaan Dropboxiin ja määritellään tiedostojen latauksen avain, jolla kuka tahansa pääsee lataamaan tiedostoja tuohon postilaatikkoon. Sitten vain ilmoitetaan postilaatikon osoite ja avain niille, joiden halutaan pääsevän lataamaan tiedostoja.
Erinomaista tässä palvelussa on myös se, että se toimii mobiililla, ainakin Androidilla. Androidilla voi ladata kuvia, videoita ja äänileikkeitä joko Galleriasta tai suoraan kamerasta tai ääninauhurista.

1 kommentti: