torstai 14. kesäkuuta 2012

Mobiilien Vaeltava kokous Evolla 31.5.2012

Päivän tavoitteena oli luonnon helmassa pureutua menneeseen ja tulevaan. Mukaan lähti pieni, mutta innokas joukko (Jaana, Liisa, Pauliina, Ari ja Johanna) sään suosiessa.

Kokous käynnistettiin Evokeskuksella ihan perinteisesti pöydän äärellä. Ideoimme syksyn tuotteistamisworkshoppia ja siinä ohessa Ari kertoi valokuvablogiaiheisesta opinnäytetyöstään ja paljasti, kuinka vanhan kameran linssistä voi tehdä makron kännykkäkameraan. Sovimme, että syksyllä pidetään ainakin yksi workshop, jossa opetamme toisillemme eri laitteiden ja sovellusten kikkoja ja käyttöä. Tätä kautta pystymme jakamaan omaa osaamistamme ja kaikki opimme lisää.

Vaeltava kokous alkoi oppaamme Lauri Värrin johdolla. Lauri oli hyvä kertoja ja juttua riitti päivän aikana alueen historiasta majavien elintapoihin asti.


Ponssen metsäkoneeseen tutustuttiin aamupäivällä matkan varrella Antti Tiilolan opastuksella ja pääsimme jopa kyytiin tutustumaan käytännössä koneen käyttöön. Metsäkoneissa on paljon tekniikkaa ja paikkatietoa hyödynnetään laajasti.

Tuulenpesällä ruoka maistui ja seuraavassa taukopaikassa työstettiin arviontia videoiden muodossa (video1 ja video2)

Muutenkin päivän aikana kuvattiin paljon ja juttua riitti niin hankkeesta, mobiilisovelluksista kuin muustakin maan ja taivaan välillä.

Päivä päätettiin vauhdikkaasti kickbikeilla. Lopuksi totesimme, että tällainen yhteinen tekemisen ja kokemisen päivä nivoo meitä mukavasti yhteen. Näitä lisää!
Reittimme SportsTrackerissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti